• Private Label Activewear Produsent
  • Produsenter av sportsklær

Fokus på håndverksdesign av sportsoverdeler

Sportsoverdeler med forskjellig design vil ha forskjellige egenskaper.Fra hurtigtørrende sportsoverdeler i stoff til de med bånddesign, disse sportsoverdelene vil garantert holde deg i bevegelse komfortabelt.Les videre nå for å lære om disse 5 treningstoppene du må ha nedenfor!

Ermer med hanskerdesign

Ermer med hanskerdesign

Lav temperatur gjør det vanskelig for blod å strømme til nervene rundt fingrene.

Bruk av hansker for varme er viktig.

Å legge til hansker til jakker eller sportsoverdeler kan ikke bare holde varmen og redusere varmetapet, men kan også bæres rundt, noe som er veldig egnet for treningsfolk.

Nettingsømdesign

Svette og pusteevne er høyt verdsatt i løpeklær.I tillegg til å bruke fukttransporterende stoffer, kan du også legge til mesh og andre materialer på ryggen, armhulene, midjen og andre deler som er utsatt for svette.Tilsetningen av mesh-stoff kan ikke bare øke pusteevnen til toppen betydelig, men også forbedre motefølelsen til designet.

I tillegg støtter Minghang Garments å legge til enhver logo og håndverk til sportsoverdeler.Spør nå!

Nettingsømdesign

Rope Tie Designs

Rope Tie Designs

Taubånd er en vanlig designfunksjon.

Knutedesignet på ryggen, midjen og andre posisjoner kan bedre vise den sunne figuren til kroppsbyggeren, og vise figuren mens du trener komfortabelt.

Legg til ditt eget merkes logo i detaljene, lavmælt, men estetisk tiltalende.

Hurtigtørkende stoff

Det raskt tørkende stoffet er perfekt for de som svetter lett under trening.For å forhindre at kroppstemperaturen synker, trekker fuktighetstransporterende stoff fuktighet bort fra huden, og holder deg varm og tørr.I tillegg har det hurtigtørkende stoffet en kort tørketid, noe som er mer egnet for personer som utendørs trening og reiser.

Hurtigtørkende stoff

Lagstabling

Lagstabling

Kontaktinformasjon:
Dongguan Minghang Garments Co., Ltd.
E-post:kent@mhgarments.com
Hva skjer:+86 13612658782

Utsmykning av midjen er viktig i utformingen av sportsoverdeler.Lagstabling kan bedre endre midjen og gjøre den slankere visuelt.Den kan kombineres med grunnleggende elementer som yogabukser eller joggebukser til daglig bruk.

Minghang Garments følger alltid prinsippet om "kunde først, service først".Hvis du leter etter en pålitelig produsent av sportsklær, har vi sportsklær med en rekke stoffer og forskjellig håndverk du kan velge mellom.Vi ønsker å samarbeide med deg for å bygge og utvide virksomheten din for aktive klær.


Innleggstid: 28. februar 2023